המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר.
מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לטגן כשתי דקות תוך ערבוב.
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מטגנים את האורז ובוחשים מדי פעם.
מוסיפים את התבלינים, מקלות הקינמון ועלי הדפנה.
כשהאורז חם מאד ואי אפשר להחזיק את הגרגרים בין האצבעות, זה הרגע הנכון להוסיף את המים הרותחים.
מכסים את הסיר היטב (מגבת ועליה מכסה) ומבשלים על אש נמוכה מאוד 12 דקות.
משאירים את הסיר מכוסה 5 דקות נוספות.
פותחים את הגרגרים בעזרת מזלג. מומלץ לפזר למעלה תערובת של שקדים, צימוקים וצנוברים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0