המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הדלעת תוך כדי בחישה כשלוש - ארבע דקות.
מוסיפים את האורז ומטגנים-מערבבים עוד שלוש דקות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר.
מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה. מקטינים את האש, ומבשלים עוד 20 דקות. לא נוגעים יותר בתבשיל עד סיום הבישול.
לאחר תום הבישול, מסירים את הסיר מהכיריים ולא פותחים את המכסה במשך 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0