בישול האורז (בישול פרסי): לחמם מים לאחר שהמים רתחו להוסיף בעדינות את חצי כוס מלח ולהוסיף את האורז לבשל עד שהאורז קצת יותר מחצי בישול, להוסיף את הפול המקולף לערבב לבשל כשלוש דקות.
שלב 3
0 דקות
לקחת מסננת די גדולה ולשים את האורז עם הפול בעדינות בתוך המסננת הגדולה ולשטוף במים מהברז.
שלב 4
0 דקות
לשטוף את הסיר. לחמם בסיר כחצי כוס שמן לאחר שהשמן התחמם לקחת קערה מזכוכית ולשים חצי כמות השמן בקערה.
שלב 5
0 דקות
להוסיף לשמן הנותר כ-1/4 כוס מים מהברז.
שלב 6
0 דקות
ההכנה: שכבה של אורז עם פול ועל זה לפזר קצת שמיר וככה שכבה שכבה עד אשר השמיר נגמר כ-4 שכבות. לשים על להבה נמוכה עד שיצאו אדים ולהוסיף את השמן ששמנו בצד. ולהמשיך לבשל כעשר דקות נוספות.בתאבון.
שלב 1
מתוך
6
לקלף את הפול מהקליפה ולהפריד את הפול.
שלב 2
מתוך
6
בישול האורז (בישול פרסי): לחמם מים לאחר שהמים רתחו להוסיף בעדינות את חצי כוס מלח ולהוסיף את האורז לבשל עד שהאורז קצת יותר מחצי בישול, להוסיף את הפול המקולף לערבב לבשל כשלוש דקות.
שלב 3
מתוך
6
לקחת מסננת די גדולה ולשים את האורז עם הפול בעדינות בתוך המסננת הגדולה ולשטוף במים מהברז.
שלב 4
מתוך
6
לשטוף את הסיר. לחמם בסיר כחצי כוס שמן לאחר שהשמן התחמם לקחת קערה מזכוכית ולשים חצי כמות השמן בקערה.
שלב 5
מתוך
6
להוסיף לשמן הנותר כ-1/4 כוס מים מהברז.
שלב 6
מתוך
6
ההכנה: שכבה של אורז עם פול ועל זה לפזר קצת שמיר וככה שכבה שכבה עד אשר השמיר נגמר כ-4 שכבות. לשים על להבה נמוכה עד שיצאו אדים ולהוסיף את השמן ששמנו בצד. ולהמשיך לבשל כעשר דקות נוספות.בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0