המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להרתיח כליטר מים בסיר עם שתי כפות שמן וכפית מלח.
לשטוף את האורז ולבשלו לאחר מכן במים הרותחים למשך כחמש דקות.
לסנן את האורז ולשטוף במים קרים.
לקלף את תפוח האדמה ולפרוס לפרוסות דקות.
לחמם שתי כפות שמן בסיר ולהניח בתחתית פרוסות תפוח האדמה.
את האורז יש לשפוך לסיר מהמסננת בצורת ערמה על גבי תפוח האדמה.
לא לערבב, ולהוסיף כוס מים מסביב לאורז.
לכסות במכסה עטוף במגבת ולאדות על אש נמוכה, לא לערבב.
לטגן בצל עם צימוקים וצנוברים, עד שישחימו ולהוסיף מעל לאורז המוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0