המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז 2/3 בישול.
חותכים את כל החומרים לרצועות בעובי 0.5 ס"מ.
מטגנים את הבצל עד שמתחיל להיות צהוב. מוספים את כל הגמבות ומטגנים קלות.
מערבבים בנפרד את כל הרוטב ומוזגים לתבנית אינגליש קייק.
מוספים את הגמבות עם הבצל לתוך התבנית, מכסים בנייר כסף ואופים ב-150 מעלות למשך 60 דקות.
לאחר מכן מערבבים את האורז עם הגמבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0