המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת מחממים שמן זית ומטגנים את האטריות. לאט, לאט, על אש נמוכה מאד, עד שכל האטריות משחימות יפה. מערבבים כל הזמן, תוך כדי, כדי שהן לא ישרפו.
בסוטאז' או סיר קטן, נון סטיק, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה וקרמול. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד.
מוסיפים את האורז ומערבבים, כך שכל גרגירי האורז מצופים בשמן זית. מוסיפים את הירק ומערבבים.
מוסיפים את האטריות ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים עוד 1/4כוס שמן זית ומערבבים. מוסיפים 1/2 2 כוסות מים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. לא, זאת לא טעות. 40-50 דקות. אש הכי נמוכה, בנחת לגמרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1