חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות. מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים פרגיות. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע ונהיה קצת צלוי. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הגזרים ומבשלים תוך ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים הכל יחד עוד כמה דקות. מכינים לפי הוראות ההכנה של הפתיתים. מערבבים בעדינות במזלג.
שלב 3
0 דקות
מגישים עם סלט קצוץ עם הרבה לימון וכוסברה. לגיוון: להוסיף צימוקים כהים קטנים בשלב הוספת הפרגיות.
שלב 1
מתוך
3
חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות. מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים פרגיות. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע ונהיה קצת צלוי. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים את הגזרים ומבשלים תוך ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים הכל יחד עוד כמה דקות. מכינים לפי הוראות ההכנה של הפתיתים. מערבבים בעדינות במזלג.
שלב 3
מתוך
3
מגישים עם סלט קצוץ עם הרבה לימון וכוסברה. לגיוון: להוסיף צימוקים כהים קטנים בשלב הוספת הפרגיות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0