המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את האטריות במים קרים מהברז. מאדים בסיר את השום והבצל, עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הגזרים והפלפלים, ומאדים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט עד שישחימו. מתבלים באבקות מרק בטעם עוף ובצל, פלפל ומלח לפי הטעם.
שמים בסיר נפרד קטן כוס רוטב סויה ו-3 כפות סוכר על אש נמוכה, ומערבבים עד שרותח.
מסננים את האטריות, ומוסיפים לסיר עם הגזר והפטריות. שמים את הרוטב, ומערבבים עד שהרוטב יצפה את כל האטריות. מבשלים כ-5-10 דק' על אש נמוכה.
מגישים חם או פושר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0