המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף מחמאה/חמאה עם הסוכר עד קבלת תערובת אורירית
מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
להוסיף לקערה את הווניל, קורנפלור, אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .
מניחים את הבצק בצד כעשר דק למנוחה.
לרדד עלה לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס"מ, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני.
אופים כ- 15 דקות בחום 170 מעלות.
מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות.
ממלאים עוגיה בכפית ריבת חלב, מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס ( כמו גלגל ) .
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0