המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 250 מעלות - עליון תחתון.
מסדרים את הנתח במרכז התבנית וסביבו את הירקות: את תפוחי האדמה אפשר לחתוך שתי וערב בחלק העליון ליצירת ״קיפודים״. את הבצלים מקלפים ומניחים. את הכרישה חותכים למקטעים. מניחים את הענבים בצדדים באשכול.
חותכים חריצים בבשר לעומק. מפזרים את הרוטב על הכל ומערבבים היטב.
מכניסים לתנור, כשהתבנית מכוסה, ל-40 דקות על חום גבוה ואז מורידים ל-160 ל-4 שעות, בערך. תלוי בגודל הנתח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0