לערבב את כל המרכיבים, לטעום עם האסאדו ולתקן תיבול.
שלב 2
0 דקות
לכסות ולשים במקרר כל הלילה.
שלב 3
0 דקות
למחרת להעביר את הבשר והרוטב לסיר חרס או סיר לתנור. להעביר לתנור על גריל בחום 220 מעלות למשך שעה.
שלב 4
0 דקות
להעביר למצב טורבו אפיה ולהנמיך ל-200 מעלות, לאפות בערך עוד שלוש שעות עד לריכוך הבשר.
שלב 5
1 דקות
שעה לפני סיום האפייה בתנור להוסיף לסיר תפוחי אדמה, לערבב קלות עם המרינדה ולהמשיך עד שהבשר רך בערך עוד שעה. סך הכל 5 שעות בתנור.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט ב-3 בצלים גדולים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
לערבב את כל המרכיבים, לטעום עם האסאדו ולתקן תיבול.
שלב 2
מתוך
5
לכסות ולשים במקרר כל הלילה.
שלב 3
מתוך
5
למחרת להעביר את הבשר והרוטב לסיר חרס או סיר לתנור. להעביר לתנור על גריל בחום 220 מעלות למשך שעה.
שלב 4
מתוך
5
להעביר למצב טורבו אפיה ולהנמיך ל-200 מעלות, לאפות בערך עוד שלוש שעות עד לריכוך הבשר.
שלב 5
מתוך
5
שעה לפני סיום האפייה בתנור להוסיף לסיר תפוחי אדמה, לערבב קלות עם המרינדה ולהמשיך עד שהבשר רך בערך עוד שעה. סך הכל 5 שעות בתנור.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט ב-3 בצלים גדולים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0