המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים את הארטישוק מהשמן וחוצים.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה עם הבצל, זיתים, פטרוזיליה, כוסברה ושום. מתבלים עם שמן זית, מלח, מיץ לימון וסוכר לפי הטעם.
מחממים מחבת על האש ומזהיבים את הארטישוקים מכל צד.
מסננים את סלסת העגבניות שבקערה ומניחים על צלחת בצורת גבעה. מניחים על הסלסה חצי ארטישוק.
בעזרת קולפן ירקות מגלפים רצועות פרמזן על הארטישוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0