המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את הבורגול בסיר עם מים רותחים לחצי שעה.
בינתיים לבשל את הנבטוטים בסיר עם מים.
במחבת לטגן את השום והבצל, להוסיף את הבורגול המוכן ולערבב היטב.
להוסיף את הנבטוטים והתבלינים ולערבב תוך כדי טיגון.
בסוף הבישול להוסיף את כף הסויה ולערבב היטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0