המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את בצק העלים וקורצים עיגולים.
שמים במרכז כל עיגול ריבוע גגבינה בולגרית ומעט בצל. סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך כ-20-35 דקות, או עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0