המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם תחתית עבה, מטגנים שמן זית עם בצל.
מוסיפים גזר, סלרי, שום וסלק.
מוסיפים מים רותחים לכיסוי ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכרוב ואת תפוחי האדמה, משלים כ-15 דקות, לריכוך.
מוסיפים פפריקה מתוקה, אבקת מרק או מלח ולימון.
מוסיפים גמבה ורסק עגבניות, ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
מוסיפים פטרוזיליה ושום קצוצים ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0