המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים מחבת גדולה. מרתיחים חמאה עד שהיא רותחת, לאחר מכן מוסיפים שום, קורט מלח, כפית אורגנו. מעל הכל את הבייגלה בצורה מפוזרת ושווה.
מטגנים מעט והופכים מצד לצד עד שהבייגלה נעשה מעט רטוב.
לאחר מכן מפזרים את שבבי הגבינה הצהובה על הבייגלה עד שהיא נמסה ומוציאים מיד לצלחת הגשה.
מכינים את הרוטב: מחממים כף שמן, לאחר מכן מוסיפים את קוביות העגבניות.
מחכים שהעגבניות יהיו רכות ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את היין האדום, קורט צ'ילי אדום, קורט זנגביל וכשתי דקות לאחר מכן גם כף רסק אדום.
מערבבים ומכסים במכסה לחמש דקות על אש נמוכה. טועמים ומוסיפים פלפל ומלח לפי הצורך.
להגשה: מניחים את בייגלה המוקרם על הצלחת ולידו מעט מן הרוטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0