המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
טופחים על הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה נוספת.
חותכים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מניחים בקערה נפרדת את השוקולד.
בוצעים מהבצק כדור בגודל של חצי כדור פינג פונג, משטחים ביד, מניחים במרכז 2 קוביות חלבה, מפזרים פצפוצי שוקולד לבן, סוגרים ומגלגלים לצורת כדור.
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
מכסים ומניחים כ-20 דקות להתפחה חלקית.
מברישים את הכדורים בחלמון מעורבב במים וזורים סוכר חום לפני הכנסתם לתנור.
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד להזהבת המאפים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0