שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה, עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
לאחר התפחה, תופחים על הבצק וממתינים כחצי שעה להתפחה נוספת.
שלב 4
0 דקות
שוברים את טבלאות השוקולד הלבן לקוביות ומניחים בקערה.
שלב 5
0 דקות
ממיסים חמאה ומניחים בקערה נפרדת.
שלב 6
0 דקות
הרכבת הכדורים: קורצים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג. משטחים כל כדור ביד, מורחים שכבה של חמאה, מניחים במרכז 2 קוביות שוקולד וסוגרים בצורה של כדור.
שלב 7
0 דקות
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זו מזו. ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
שלב 8
0 דקות
לפני הכנסתן לתנור, מברישים את הלחמניות בחלמון מעורבב במים, וזורים סוכר חום מעל.
שלב 9
0 דקות
אופים בתנור בחום 175 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הזהבה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
9
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה, עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
9
לאחר התפחה, תופחים על הבצק וממתינים כחצי שעה להתפחה נוספת.
שלב 4
מתוך
9
שוברים את טבלאות השוקולד הלבן לקוביות ומניחים בקערה.
שלב 5
מתוך
9
ממיסים חמאה ומניחים בקערה נפרדת.
שלב 6
מתוך
9
הרכבת הכדורים: קורצים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג. משטחים כל כדור ביד, מורחים שכבה של חמאה, מניחים במרכז 2 קוביות שוקולד וסוגרים בצורה של כדור.
שלב 7
מתוך
9
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זו מזו. ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
שלב 8
מתוך
9
לפני הכנסתן לתנור, מברישים את הלחמניות בחלמון מעורבב במים, וזורים סוכר חום מעל.
שלב 9
מתוך
9
אופים בתנור בחום 175 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הזהבה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0