המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מחבת עם שמן הזית, ומוסיפים את קוביות הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הסלמון הקצוץ, בוזקים את אבקת המרק, הפלפל והבזיליקום, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שהסלמון מוכן. מרוקנים את המחבת לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
פורסים עלה של בלינצ'ס, ומניחים במרכז חלקו התחתון 2 כפות מהתערובת, מקפלים צד ימין ושמאל כלפי פנים, מקפלים את המילוי וממשיכים לגלגל עד למעלה.
מחמים מחבת, מניחים את הבלינצ'ס ל-15 שניות מכול צד. מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0