לשים במחבת גדולה שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף בשר טחון ולפורר אותו בכדי שלא יהיו גושים להוסיף מלח ופלפל ולטגן עד שמתבשל להוריד מהאש ולהוסיף את הצנוברים ולערבב.
שלב 2
0 דקות
לתת למילוי להתקרר (אפשר להכין מראש ולאכסן במקרר.)
שלב 3
0 דקות
לפתוח את בצק הפילס (מופשר וקר), לחלק לריבועים (יוצא בין 14 ל-16 רבועים לחבילה), לשים בכל רבוע כף מילוי ולסגור 2 קצוות מנוגדות אחד לשני ולאסוף את שאר הצדדים למרכז.
שלב 4
0 דקות
להניח בתבנית עם ניר אפיה למרוח בחלמון ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב היטב.
שלב 1
מתוך
4
לשים במחבת גדולה שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף בשר טחון ולפורר אותו בכדי שלא יהיו גושים להוסיף מלח ופלפל ולטגן עד שמתבשל להוריד מהאש ולהוסיף את הצנוברים ולערבב.
שלב 2
מתוך
4
לתת למילוי להתקרר (אפשר להכין מראש ולאכסן במקרר.)
שלב 3
מתוך
4
לפתוח את בצק הפילס (מופשר וקר), לחלק לריבועים (יוצא בין 14 ל-16 רבועים לחבילה), לשים בכל רבוע כף מילוי ולסגור 2 קצוות מנוגדות אחד לשני ולאסוף את שאר הצדדים למרכז.
שלב 4
מתוך
4
להניח בתבנית עם ניר אפיה למרוח בחלמון ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0