המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרקים את הברוקולי לפרחים גדולים.
מחממים את השמן בווק (או בסתם מחבת רחבה), וכשרותח מוסיפים את הברוקולי, ובהדרגה תוך הקפצה את השום, הג'ינג'ר, הגזר והבצל.
סוחטים את מיץ התפוזים אחד אחד, בהדרגה, ישר לווק. מוסיפים גם רוטב סויה ואחר כך רוטב צ'ילי מתוק. בוזקים בוטנים מקפיצים עוד קצת ומגישים. *ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים קלופים באותה הכמות ואת שמן הזית בשמן קנולה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0