מעל להניח את חתיכת הבשר, ולמרוח היטב את בכל הכיוונים את הבשר באבקת מרק הבצל ביחד עם שמן הזית. לסגור היטב את נייר האלומיניום.
שלב 4
70 דקות
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-70 דקות. ניתן להקפיא את הבשר כמו שהוא עם נייר הכסף ושקית ניילון.
שלב 5
10 דקות
על מנת להגיש: יש להפשיר במידה והוקפא, לפרוס לפרוסות, להוציא את כל הנוזל שנוצר בעת האפייה, להכניס לסיר, להוסיף מעט יין או מים, לבשל עוד 10 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
להניח נייר אלומיניום על תבנית פיירקס.
שלב 2
מתוך
5
לפזר חלק מאבקת מרק הבצל על נייר האלומיניום.
שלב 3
מתוך
5
מעל להניח את חתיכת הבשר, ולמרוח היטב את בכל הכיוונים את הבשר באבקת מרק הבצל ביחד עם שמן הזית. לסגור היטב את נייר האלומיניום.
שלב 4
מתוך
5
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-70 דקות. ניתן להקפיא את הבשר כמו שהוא עם נייר הכסף ושקית ניילון.
שלב 5
מתוך
5
על מנת להגיש: יש להפשיר במידה והוקפא, לפרוס לפרוסות, להוציא את כל הנוזל שנוצר בעת האפייה, להכניס לסיר, להוסיף מעט יין או מים, לבשל עוד 10 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0