ניתן לאכול כארוחה קטנה, או כמילוי לסנדביץ' של שתי פרוסות לחם אחיד טרי ופרוס, או סתם לנשנוש ישר מהמיכל כשפותחים את המקרר ורוצים משהו טעים לאכול. לי יש תמיד מוכן במקרר, זמין ונגיש לכל הזדמנות.
שלב 6
0 דקות
אפשר לשמור במקרר כ-4 ימים, מלח לימון והגבינה שומרים על הממרח שלא יתקלקל.
שלב 7
0 דקות
בכל פעם שמוציאים מהמקרר, כדאי לשפוך לכיור את המים שמצטברים למעלה.
שלב 1
מתוך
7
לקצוץ את הירקות כמו לסלט ירקות ערבי. לא קטן מדי.
שלב 2
מתוך
7
להוסיף את הזיתים, מלח, מלח לימון ושמן זית.
שלב 3
מתוך
7
להוסיף את גביעי הגבינה ולערבב הכל בקערה.
שלב 4
מתוך
7
לאחסן במיכל עם מכסה.
שלב 5
מתוך
7
ניתן לאכול כארוחה קטנה, או כמילוי לסנדביץ' של שתי פרוסות לחם אחיד טרי ופרוס, או סתם לנשנוש ישר מהמיכל כשפותחים את המקרר ורוצים משהו טעים לאכול. לי יש תמיד מוכן במקרר, זמין ונגיש לכל הזדמנות.
שלב 6
מתוך
7
אפשר לשמור במקרר כ-4 ימים, מלח לימון והגבינה שומרים על הממרח שלא יתקלקל.
שלב 7
מתוך
7
בכל פעם שמוציאים מהמקרר, כדאי לשפוך לכיור את המים שמצטברים למעלה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0