מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק. מוסיפים בהדרגה את האשל, עד לקבלת בצק אוורירי ורך מאוד, שאינו נדבק לדפנות. משהים במקרר בקערה מכוסה כ-180 דקות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את חומרי המלית, ומצננים במקרר.
שלב 3
0 דקות
מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-1/3 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית, ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
שלב 4
25 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-170 מעלות, 25 דקות.
שלב 5
20 דקות
ניתן למרוח בזיגוג: חצי כוס מים ביחד עם חצי כוס סוכר. מבשלים כ-20 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק. מוסיפים בהדרגה את האשל, עד לקבלת בצק אוורירי ורך מאוד, שאינו נדבק לדפנות. משהים במקרר בקערה מכוסה כ-180 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מערבבים את חומרי המלית, ומצננים במקרר.
שלב 3
מתוך
5
מחלקים את הבצק לשני חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-1/3 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה ומגלגלים לרולדה. פורסים את הרולדה בעזרת סכין משוננת לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית, ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח.
שלב 4
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-170 מעלות, 25 דקות.
שלב 5
מתוך
5
ניתן למרוח בזיגוג: חצי כוס מים ביחד עם חצי כוס סוכר. מבשלים כ-20 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0