המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח סיר עם מים ולבשל בו את העגל רק על-מנת לנקות את הבשר מלכלוכים. להסיר קצף ולכלוכים ולהוציא מהמים. ניתן להכין יום מראש.
לטגן בצל ושום עד הזהבה.
להוסיף מים עד כדי כיסוי, 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות, סוכר, מלח, אבקת מרק ועלי דפנה ולערבב.
לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל 120 דקות.
אפשר להוסיף לתבשיל תפוחי אדמה וגזר ולבשל יחד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0