טוחנים יחד את כל חומרי המלית במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
שלב 2
0 דקות
לוקחים כף מהעיסה ומורחים על כל פרוסת חזה עוף. מגלגלים באופן הדוק ככל האפשר ומחזקים ב-2-3 קיסמים.
שלב 3
0 דקות
שמים בקערה אחת את הביצה הטרופה ובקערה אחרת את פירורי הלחם מעורבבים עם הקמח. טובלים כל גליל בביצה תחילה ואחר כך בתערובת פירורי הלחם והקמח.
שלב 4
0 דקות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומניחים את הגלילים בשמן החם. כאשר פירורי הלחם מתחילים להשחים מלמטה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן כמה דקות. הופכים את הגלילים וממשיכים לטגן (הטיגון מעט יותר ארוך מטיגון שניצלים רגילים).
שלב 5
2 דקות
להכנת הרוטב, מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. כאשר הוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום, מערבבים דקה, מוסיפים את העגבנייה וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כ-2 דקות.
שלב 6
3 דקות
מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כ-3 דקות.
שלב 7
0 דקות
מניחים במרכז כל צלחת גליל אחד, ועליו כף גדושה מן הרוטב.
שלב 1
מתוך
7
טוחנים יחד את כל חומרי המלית במעבד מזון עד לקבלת עיסה חלקה.
שלב 2
מתוך
7
לוקחים כף מהעיסה ומורחים על כל פרוסת חזה עוף. מגלגלים באופן הדוק ככל האפשר ומחזקים ב-2-3 קיסמים.
שלב 3
מתוך
7
שמים בקערה אחת את הביצה הטרופה ובקערה אחרת את פירורי הלחם מעורבבים עם הקמח. טובלים כל גליל בביצה תחילה ואחר כך בתערובת פירורי הלחם והקמח.
שלב 4
מתוך
7
מחממים את השמן במחבת גדולה ומניחים את הגלילים בשמן החם. כאשר פירורי הלחם מתחילים להשחים מלמטה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן כמה דקות. הופכים את הגלילים וממשיכים לטגן (הטיגון מעט יותר ארוך מטיגון שניצלים רגילים).
שלב 5
מתוך
7
להכנת הרוטב, מחממים את שמן הזית בסיר קטן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. כאשר הוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום, מערבבים דקה, מוסיפים את העגבנייה וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כ-2 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את כל שאר החומרים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כ-3 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מניחים במרכז כל צלחת גליל אחד, ועליו כף גדושה מן הרוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0