המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים בדג חריצים.
חותכים את הירקות לרצועות.
לרוטב - חצי כוס שמן (אפשר להוסיף מעט מים), פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ואם אוהבים חריף אפשר גם לשלב אריסה או איזה סחוג. מערבבים את הכל.
מסדרים בתבנית את כל הרצועות מסביב לדג ובתוך הדג. שופכים מעל הכל את הרוטב.
לאפיה מושלמת מכסים היטב עם נייר כסף את התבנית. הדג והירקות נאפים בצורה מושלמת. בחום בינוני-גבוה, כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0