המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר שמן ומוסיפים את הגזרים, הגמבות, שיני השום השלמות והקצוצות, פלפלים חריפים והכוסברה. מטגנים תוך ערבוב, ובודקים שהשום לא משחים כדי להימנע מטעמו המריר של שום שרוף.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים, יוצקים כוס וחצי מים חמים ומביאים לרתיחה.
מבשלים 30-40 דקות עד שהגזר מתרכך.
מוסיפים את הדג ומבשלים כ-15 דקות, מידי כמה דקות פותחים את המכסה, אוספים רוטב בכף ומרטיבים את הדג (חשוב לא לבשל את דג המושט מעל רבע שעה על אש בינונית מכיוון שהוא עלול להיתייבש).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1