המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את פרוסות הדג (אם הן קפואות) ושוטפים אותן. מזלפים עליהן את מיץ הלימון.
בקערית שטוחה טורפים את הביצים עם המים והתבלינים. בקערית נוספת שמים את פירורי הלחם.
מחממים את השמן במחבת רחבה, על להבה גבוהה.
טובלים את פרוסות הדג בביצה, לאחר מכן בפירורי הלחם, ומניחים לטיגון בשמן החם. כשפירורי הלחם מתחילים להזהיב, הופכים את הדגים, מטגנים כשתי דקות נוספות ומוציאים לקערה מרופדת במגבות נייר.
מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
מגישים את הדגים ואת הרוטב בנפרד, וכל סועד יוצק מהרוטב לצלחתו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0