המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית קטנה (אני משתמשת בטוסטר).
מסדרים את פלחי הדלורית בתבנית בצורה מסודרת (כמו קוביות דומינו שנפלו).
לרוטב: ממיסים את החמאה קלות במיקרו, עד למצב נוזלי.
מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים עד אחידות, ויוצקים על הדלורית שבתבנית.
מכניסים לתנור או לטוסטר ל-200 מעלות, כ-60 דקות. *לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0