המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לוקחים דג דניס שלם, מורידים את הראש או פורסים לפרוסות.
לפזר עליו מלח לפני הבישול כ- 1/2 שעה ולשטוף.
מניחים את הדג בתבנית עם נייר אפיה, מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מעל מלח, כמה עשבי תבול שתרצו ופרוסות שום.
מכסים בנייר כסף ואופים בחום 200 מעלות במשך 30 דקות
מורידים את הנייר ואופים עוד חמש דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0