בקערה עמוקה לערבב בשר עם תיבול, ביצה, פטרוזיליה, מים מוגזים ופירורי פנקו ולהניח לשעה במקרר למנוחה.
שלב 2
0 דקות
לאחר שהבשר נח, להרטיב את הידיים במים וליצור כדורי בשר שמנמנים. לשים במתקן להכנת המבורגרים ולדחוס לפי העובי המבוקש.
שלב 3
0 דקות
אם אין שום כלי מיוחד, ניתן ליצור המבורגר גם על יד שימוש במכסה של צנצנת כלשהי וכך לקבל המבורגר במידות אחידות.
שלב 4
0 דקות
להניח המבורגר מוכן על פיסות נייר אפייה ושוב לקרר כחצי שעה לפחות במקרר. מומלץ להניח לבשר ההמבורגר לנוח כשלוש שעות.
שלב 5
0 דקות
להלהיט גריל או מחבת פסים, לעבור על הרשת עם פרוסת בצל עבה, להניח את קציצות ההמבורגר ולטגן על כל צד בדיוק כפי מטגנים קציצות רגילות. על הגריל מתקבלים פסים יפים בצבע שחום זהוב.
שלב 6
0 דקות
להגיש המבורגר חם בתוך לחמניה חצויה בליווי סלטים, עלי חסה, חמוצים וכרוב כבוש.
שלב 1
מתוך
6
בקערה עמוקה לערבב בשר עם תיבול, ביצה, פטרוזיליה, מים מוגזים ופירורי פנקו ולהניח לשעה במקרר למנוחה.
שלב 2
מתוך
6
לאחר שהבשר נח, להרטיב את הידיים במים וליצור כדורי בשר שמנמנים. לשים במתקן להכנת המבורגרים ולדחוס לפי העובי המבוקש.
שלב 3
מתוך
6
אם אין שום כלי מיוחד, ניתן ליצור המבורגר גם על יד שימוש במכסה של צנצנת כלשהי וכך לקבל המבורגר במידות אחידות.
שלב 4
מתוך
6
להניח המבורגר מוכן על פיסות נייר אפייה ושוב לקרר כחצי שעה לפחות במקרר. מומלץ להניח לבשר ההמבורגר לנוח כשלוש שעות.
שלב 5
מתוך
6
להלהיט גריל או מחבת פסים, לעבור על הרשת עם פרוסת בצל עבה, להניח את קציצות ההמבורגר ולטגן על כל צד בדיוק כפי מטגנים קציצות רגילות. על הגריל מתקבלים פסים יפים בצבע שחום זהוב.
שלב 6
מתוך
6
להגיש המבורגר חם בתוך לחמניה חצויה בליווי סלטים, עלי חסה, חמוצים וכרוב כבוש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0