המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את הבצל מאדים בשמן זית עד שקיפות מלאה. מקררים לטמפרטורת החדר.
טוחנים את הבשר בטחינה גסה יחד עם הפלפלים, מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל.
מחלקים למנות, יוצרים צורת המבורגר. מקררים מספר שעות להתייצבות ואז צולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
טיפ: מומלץ לחמם את הגריל טוב לפני הצלייה למנוע הידבקות. בזמן הצלייה להנמיך את החום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0