להכנת החצילים והבשר - מערבבים בקערה את הבשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה, סלרי, מלח ופלפל, כורכום, כמון ושמן ולשים היטב. קורצים כדורים מהעיסה, משטחים אותם, וממקמים אותם בין שתי פרוסות חצאי החצילים.
שלב 2
0 דקות
מכינים שתי קערות: קערה אחת עם קמח, כפית פפריקה ומעט פלפל ומלח. וקערית שנייה עם 4 ביצים טרופות, שן שום, שליש כוס מים, מעט כמון, מלח ופלפל שחור - וטורפים היטב.
שלב 3
0 דקות
מכינים מחבת עם שמן עמוק וחם מאוד.
שלב 4
0 דקות
עוטפים כל סנדוויץ' של זוג חצילים ומלית בשר בתערובת הקמח, מעבירים לתערובת הביצה, ומכניסים לשמן החם.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את החצילים המטוגנים ומסדרים בתבנית.
שלב 6
5 דקות
להכנת הרוטב - במחבת עם שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את העגבניות שריסקנו ואת תכולת רסק העגבניות.
שלב 8
10 דקות
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת שאר התבלינים ומביאים את הרוטב לרתיחה.
שלב 9
0 דקות
יוצקים את הרוטב מעל החצילים שבתבנית.
שלב 10
40 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דקות. אופים בהתחלה עם נייר כסף, ורק בסוף מסירים להשחמה קלה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
10
להכנת החצילים והבשר - מערבבים בקערה את הבשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה, סלרי, מלח ופלפל, כורכום, כמון ושמן ולשים היטב. קורצים כדורים מהעיסה, משטחים אותם, וממקמים אותם בין שתי פרוסות חצאי החצילים.
שלב 2
מתוך
10
מכינים שתי קערות: קערה אחת עם קמח, כפית פפריקה ומעט פלפל ומלח. וקערית שנייה עם 4 ביצים טרופות, שן שום, שליש כוס מים, מעט כמון, מלח ופלפל שחור - וטורפים היטב.
שלב 3
מתוך
10
מכינים מחבת עם שמן עמוק וחם מאוד.
שלב 4
מתוך
10
עוטפים כל סנדוויץ' של זוג חצילים ומלית בשר בתערובת הקמח, מעבירים לתערובת הביצה, ומכניסים לשמן החם.
שלב 5
מתוך
10
מוציאים את החצילים המטוגנים ומסדרים בתבנית.
שלב 6
מתוך
10
להכנת הרוטב - במחבת עם שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות.
שלב 7
מתוך
10
מוסיפים את העגבניות שריסקנו ואת תכולת רסק העגבניות.
שלב 8
מתוך
10
מוסיפים 1/2 כוס מים ואת שאר התבלינים ומביאים את הרוטב לרתיחה.
שלב 9
מתוך
10
יוצקים את הרוטב מעל החצילים שבתבנית.
שלב 10
מתוך
10
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דקות. אופים בהתחלה עם נייר כסף, ורק בסוף מסירים להשחמה קלה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0