המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לפרוסות עגולות.
שוטפים טוב את האווז, מניחים בתבנית במרכז, מוסיפים את התאנים והמשמשים.
מקלפים את שיני השום ומוספים לתבנית כשהן שלמות.
מתבלים עם החווייג', הסילאן, ורוטב הסויה (מאחר שהסויה מלוחה, אין צורך בתבלינים נוספים).
סוגרים התבנית בנייר כסף ומחוררים עם מזלג.
אופים כשעה וחצי עד שעתיים, בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0