המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית על להבה נמוכה כ- 10 דקות, עד להזהבה.
מגבירים את הלהבה ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות נוספות.
מוסיפים את הפתיתים, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים דקה נוספת. מוסיפים את המים הרותחים ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים 8 דקות.
במקביל מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את נתחי החזה בגריל על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים בתנור 12 דקות.
מערבבים יחד את כל רכיבי הסלט. על צלחת הגשה מניחים 2 כפות גדושות של פתיתים, מעל מניחים 2 נתחי חזה בגריל ומעל 2 כפות סלט. מגישים לצד רבע לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0