המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את המרכיבים, מלבד העוף, עד לקבלת תערובת אחידה.
משרים את החזה בתערובת במשך כשעתיים לפני הצלייה.
רבע שעה לפני הצלייה, מוציאים את התערובת מהמקרר ומניחים בחוץ.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים את החזה מכל צד עד השחמה, במשך 5 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0