המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בכלי את כל חומרי המרינדה. מכניסים את חזה העוף, ומשרים למשך זמן ארוך ככל האפשר (בין חצי שעה ליממה).
בסיר בינוני, או במחבת עמוקה, מטגנים את חזה האווז המעושן עד שהוא הופך לפריך. מוסיפים את הבצל ומערבבים מדי פעם במשך 3 דק'.
מוסיפים את הצ'ילי, הפלפל האדום, השום, הרסק והצ'יפוטלה.
תוך כדי ערבוב המרכיבים, שופכים פנימה את השעועית השחורה.
מוסיפים חצי מכמות הכוסברה.
מבשלים במשך 30 דקות-עד שעה, ומוסיפים את שארית הכוסברה. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה רבע כוס מים.
מחממים מחבת על אש גבוהה, מוציאים את חזה העוף מהמרינדה, צולים על המחבת ותוך כדי מורחים עם מברשת את המרינדה עד שחזה העוף עשוי לחלוטין (זמן ההכנה משתנה לפי עובי הנתח).
הרכבת המנה: שמים בצלחת מתבשיל השעועית וחזה האווז, ומעל מניחים את חזה העוף. בתיאבון! ניתן להשתמש בשתי כוסות שעועית אדומה מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0