המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל לחתיכות גדולות, ומטגנים מעט בכפית שמן.
בינתיים, חותכים את העגבניות ואת העוף לקוביות גדולות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מעט מלח ומערבבים. ממשיכים להקפיץ עד שהעוף מוכן.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומכבים את האש.
רצוי להגיש על מצע אורז. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הוספתי פפריקה, א. מרק עוף וטיפטיפה רסק,יצא מעולה.
הצג מתכונים נוספים
הערות 1