המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המתכון: פורסים כל יחידת חזה עוף ומשטחים.
מערבבים את הבשר עם תפו"א, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים בכל התבלינים ומערבבים. מוסיפים גזר, גמבה, בצל, סלרי וצנוברים. מוסיפים מעט מים ומערבבים. מניחים לתערובת לנוח כ-30 דקות.
ממלאים כל יחידה של חזה עוף בתערובת הבשר (במרכז) ומגלגלים כמו רולדה. סוגרים בעזרת קיסמי שיניים.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הגלילות משני הצדדים, על מנת לסגור את חזות העוף כדי שנוכל להוציא את הקיסמים. מצננים ומוציאים את הקיסמים.
הכנת הרוטב: מטגנים את הירקות כשתי דקות בשמן זית בסיר שטוח (שבו גם נבשל את חזות העוף) מוסיפים כורכום, מלח, פלפל לבן וקמח. מערבבים היטב ומוסיפים מים עד מחצית הסיר. מביאים לרתיחה ומוסיפים פטרוזיליה.
מכניסים לרוטב את חזות העוף הממולאים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.
מפזרים עלי סלרי קצוצים (בערך כף) ומבשלים עוד 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0