המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק, להוסיף את הבצל ולטגן קלות.
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבען, להוסיף את הגזר ולהקפיץ כשתי דקות ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כחמש דקות על האש.
להוסיף פנימה את הנודלס ולערבב בכף עץ.
להוסיף את כל התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0