המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הבצל וקוצצים לקוביות בינוניות. קוצצים גם את השום דק דק.
מרתיחים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ואת השום ומטגנים קלות.
מוסיפים את חזה העוף, הנבטים, רסק העגבניות והתבלינים.
מוסיפים מים עד ל 3/4 מהסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0