ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה-בינונית (אפשר גם להמיר את החמאה בשמן ואז מחממים אותו קלות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
1 דקות
מוסיפים לפי הסדר: סוכר, דבש, טחינה, סילאן, חלבה וריבת חלב.
אפשר להוסיף/להמיר 6 קוביות שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מערבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה. שימו לב: האש צריכה להיות נמוכה - בינונית ולא גבוהה, כדי לא להגיע לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
סוגרים את האש ומוסיפים לסיר שומשום ופצפוצי אורז. מערבבים היטב עם כף גדולה.
שלב 5
0 דקות
משטחים על תבנית מרופדת בניר אפייה, בגודל 25/20. מהדקים היטב עם כף ומשאירים להתקרר.
שלב 6
0 דקות
כשמתקרר (אפשר לצנן במקפיא) מחלצים מתבנית ועל נייר האפייה חותכים (סכין עגולה לפיצה היא פתרון נהדר בשביל זה) לגודל הרצוי. אפשר לשמור לאורך זמן במקפיא בקופסאות אטומות.
שלב 1
מתוך
6
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה-בינונית (אפשר גם להמיר את החמאה בשמן ואז מחממים אותו קלות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים לפי הסדר: סוכר, דבש, טחינה, סילאן, חלבה וריבת חלב.
אפשר להוסיף/להמיר 6 קוביות שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים הכל עד לקבלת תערובת אחידה. שימו לב: האש צריכה להיות נמוכה - בינונית ולא גבוהה, כדי לא להגיע לרתיחה.
שלב 4
מתוך
6
סוגרים את האש ומוסיפים לסיר שומשום ופצפוצי אורז. מערבבים היטב עם כף גדולה.
שלב 5
מתוך
6
משטחים על תבנית מרופדת בניר אפייה, בגודל 25/20. מהדקים היטב עם כף ומשאירים להתקרר.
שלב 6
מתוך
6
כשמתקרר (אפשר לצנן במקפיא) מחלצים מתבנית ועל נייר האפייה חותכים (סכין עגולה לפיצה היא פתרון נהדר בשביל זה) לגודל הרצוי. אפשר לשמור לאורך זמן במקפיא בקופסאות אטומות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0