המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את שתי הביצים (חלמון וחלבון ביחד), עד שנהיה מרקם אוורירי (ע"פ הרבה בועות - לא להקציף!)
להוסיף סוכר חום, שמן ותמצית וניל ולערבב. להוסיף קמח תופח ומלח ולערבב. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב.
להעביר לתבנית משומנת/עם נייר אפייה ולאפות במשך 20-25 דקות בחום בינוני.
מתי יודעים שזה מוכן? כשמכניסים קיסם והוא יוצא נקי, אבל לח - זה לא צריך להתקשות לגמרי!
לחתוך למשבצות כמה שיותר מהר- כי אח"כ זה מתקשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מושלםםםם
תודה ללי יקרה, שמחים אהבת
הצג מתכונים נוספים
הערות 1