בקערת המיקסר לערבב שמרים, חילבה, סוכר ו-1/4 כוס מים פושרים.
שלב 2
0 דקות
לכסות את הקערה ולהניח במקום חם לרבע שעה.
שלב 3
15 דקות
לנפות לתוך הקערה קמח ומלח, להוסיף ביצים ושמן ולהפעיל את המיקסר עם וו לישה לבצק במהירות נמוכה. להוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק. להגביר את המהירות של המיקסר ל-15 דקות לפחות.
שלב 4
0 דקות
לשמן את הבצק בקערה מכל הצדדים. לכסות את הקערה ולהניח במקום חם עד שהבצק יכפיל את נפחו.
שלב 5
0 דקות
ללוש את הבצק להוצאת האוויר מתוכו.
שלב 6
0 דקות
לחלק לכדורים בגודל כדור טניס, להניח להתפחה שניה.
שלב 7
0 דקות
לגלגל כל כדור לרצועות. לקלוע צמות מ-4 רצועות או 5 רצועות (תלוי בגודל החלה שרוצים).
שלב 8
0 דקות
לכסות ולהשהות להתפחה נוספת.
שלב 9
0 דקות
לחמם תנור אפיה לחום בינוני (175) מעלות.
שלב 10
0 דקות
למרוח בחלמון מהול בכפית מים את החלות. לפזר שומשום, קצח ומלח עבה.
שלב 11
0 דקות
לאפות עד לקבלת גוון חום.
שלב 1
מתוך
11
בקערת המיקסר לערבב שמרים, חילבה, סוכר ו-1/4 כוס מים פושרים.
שלב 2
מתוך
11
לכסות את הקערה ולהניח במקום חם לרבע שעה.
שלב 3
מתוך
11
לנפות לתוך הקערה קמח ומלח, להוסיף ביצים ושמן ולהפעיל את המיקסר עם וו לישה לבצק במהירות נמוכה. להוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק. להגביר את המהירות של המיקסר ל-15 דקות לפחות.
שלב 4
מתוך
11
לשמן את הבצק בקערה מכל הצדדים. לכסות את הקערה ולהניח במקום חם עד שהבצק יכפיל את נפחו.
שלב 5
מתוך
11
ללוש את הבצק להוצאת האוויר מתוכו.
שלב 6
מתוך
11
לחלק לכדורים בגודל כדור טניס, להניח להתפחה שניה.
שלב 7
מתוך
11
לגלגל כל כדור לרצועות. לקלוע צמות מ-4 רצועות או 5 רצועות (תלוי בגודל החלה שרוצים).
שלב 8
מתוך
11
לכסות ולהשהות להתפחה נוספת.
שלב 9
מתוך
11
לחמם תנור אפיה לחום בינוני (175) מעלות.
שלב 10
מתוך
11
למרוח בחלמון מהול בכפית מים את החלות. לפזר שומשום, קצח ומלח עבה.
שלב 11
מתוך
11
לאפות עד לקבלת גוון חום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0