בסיר מתאים להניח את פרוסות הבצל, מעליהם תפו"א, בטטה, ביצים ושוקיים.
שלב 2
0 דקות
בקערית לערבב את כל התבלינים של החמין עם השמן ולצקת מעל כל המרכיבים.
שלב 3
0 דקות
להוסיף לסיר מים (בזהירות על הביצים שלא יתפוצצו).
שלב 4
0 דקות
בשקית קוקי לשים את החיטה.
שלב 5
0 דקות
בקערית לערבב את התבלינים של החיטה, לצקת לתוך שקית הקוקי, להוסיף מים ולסגור את השקית. ללחוץ עם היד קצת שלא יהיה אויר בשקית, להניח את השקית בתוך סיר החמין.
שלב 6
0 דקות
להרתיח, להנמיך להבה, לבשל שעה ולהעביר לתנור על חום נמוך 100 מעלות מכניסת שבת עד למחרת בצהריים.
שלב 1
מתוך
6
בסיר מתאים להניח את פרוסות הבצל, מעליהם תפו"א, בטטה, ביצים ושוקיים.
שלב 2
מתוך
6
בקערית לערבב את כל התבלינים של החמין עם השמן ולצקת מעל כל המרכיבים.
שלב 3
מתוך
6
להוסיף לסיר מים (בזהירות על הביצים שלא יתפוצצו).
שלב 4
מתוך
6
בשקית קוקי לשים את החיטה.
שלב 5
מתוך
6
בקערית לערבב את התבלינים של החיטה, לצקת לתוך שקית הקוקי, להוסיף מים ולסגור את השקית. ללחוץ עם היד קצת שלא יהיה אויר בשקית, להניח את השקית בתוך סיר החמין.
שלב 6
מתוך
6
להרתיח, להנמיך להבה, לבשל שעה ולהעביר לתנור על חום נמוך 100 מעלות מכניסת שבת עד למחרת בצהריים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0