מטגנים בסיר גדול את הבצל. מוסיפים לסיר, מבלי לערבב: שעועית, חומוס, חיטה וגריסים. מעל, מניחים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ומי שאוהב - גם ביצים בקליפה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את רוטב הצלי, הפפריקה ורסק העגבניות במים ויוצקים אל תוך הסיר. מוסיפים מים לכיסוי ועוד סנטימטר.
שלב 4
0 דקות
מרתיחים, מכסים הדוק ומניחים בתנור בחום נמוך של כ-120 מעלות לחמש עשרה שעות לפחות.
שלב 1
מתוך
4
משרים ללילה את החומוס, השעועית והחיטה.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים בסיר גדול את הבצל. מוסיפים לסיר, מבלי לערבב: שעועית, חומוס, חיטה וגריסים. מעל, מניחים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ומי שאוהב - גם ביצים בקליפה.
שלב 3
מתוך
4
מערבבים את רוטב הצלי, הפפריקה ורסק העגבניות במים ויוצקים אל תוך הסיר. מוסיפים מים לכיסוי ועוד סנטימטר.
שלב 4
מתוך
4
מרתיחים, מכסים הדוק ומניחים בתנור בחום נמוך של כ-120 מעלות לחמש עשרה שעות לפחות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0