המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרדדים את הבצק לעובי 5-3 מ"מ וחותכים ל-5 ריבועים בגודל 10 ס"מ. ריבוע אחד חותכים לרצועות ברוחב 5 מ"מ.
בעזרת מברשת מרטיבים במים את קצות הריבועים. יוצרים מסביב לכל ריבוע מסגרת מוגבהת מהרצועות הדקות. אם הבצק התרכך מצננים במקרר.
בינתיים מקלפים את תפוחי הסטרקינג, חוצים, מרחיקים ליבה וגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.
שמים בכלי או בשקית ניילון ומרככים 3 דקות במיקרוגל. מצננים מעט.
בעזרת מזלג דוקרים את מרכז הבצקים, לא את המסגרת. ממלאים את המרכז בקוביות התפוחים.
חוצים את תפוחי הגרנד סמית ומרחיקים את הליבה ואת הגרעינים. מניחים את התפוחים על צדם השטוח ופורסים דק מאוד. מכסים את קוביות הבצק בפרוסות התפוחים ומפזרים מעל מעט סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות, 15 דקות, או עד שהבצק בצבע זהוב עמוק.
מחממים את הריבה כחצי דקה במיקרוגל ובעזרת מברשת מורחים על הטארטים החמים. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0