הבסיס: טוחנים במעבד מזון את הפתי בר עם חמאה, סוכר, מסקרפונה וקמח לעיסת פירורים. מוציאים ומשטחים בתבנית טארט. אופים בחום בינוני 20 דקות.
שלב 2
0 דקות
הטופי: מחממים את הסוכר במחבת עד שהוא הופך לקרמל. כשכל הסוכר נמס מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד שכל גבישי הסוכר נמסים ונוצר טופי חלק.
שלב 3
0 דקות
במחבת נוספת מחממים רבע מכמות הטופי יחד עם הקינמון, חמאה ותפוחים, עד שהם מתרככים מעט.
שלב 4
10 דקות
מוציאים את הבסיס מהתנור ומסדרים את התפוחים. מחזירים לתנור ל-10 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים מהתנור ושופכים את יתרת הטופי.
שלב 6
60 דקות
לגלידה: מערבבים את כל חומרי הגלם - שמנת מתוקה, כוס חלב, 100 גרם גבינת מסקרפונה, 50 גרם פירורי פתי בר קרמל ו-3 כפיות אבקת סוכר, ומכניסים למכונת הגלידה לשעה.
שלב 7
0 דקות
מגישים את הטארט עם הגלידה.
*אפשר לשמור בצד חלק מפירורי הפתי בר, לערבב אותם עם טופי ולסדר למעלה לפני האפייה האחרונה.
שלב 1
מתוך
7
הבסיס: טוחנים במעבד מזון את הפתי בר עם חמאה, סוכר, מסקרפונה וקמח לעיסת פירורים. מוציאים ומשטחים בתבנית טארט. אופים בחום בינוני 20 דקות.
שלב 2
מתוך
7
הטופי: מחממים את הסוכר במחבת עד שהוא הופך לקרמל. כשכל הסוכר נמס מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד שכל גבישי הסוכר נמסים ונוצר טופי חלק.
שלב 3
מתוך
7
במחבת נוספת מחממים רבע מכמות הטופי יחד עם הקינמון, חמאה ותפוחים, עד שהם מתרככים מעט.
שלב 4
מתוך
7
מוציאים את הבסיס מהתנור ומסדרים את התפוחים. מחזירים לתנור ל-10 דקות.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים מהתנור ושופכים את יתרת הטופי.
שלב 6
מתוך
7
לגלידה: מערבבים את כל חומרי הגלם - שמנת מתוקה, כוס חלב, 100 גרם גבינת מסקרפונה, 50 גרם פירורי פתי בר קרמל ו-3 כפיות אבקת סוכר, ומכניסים למכונת הגלידה לשעה.
שלב 7
מתוך
7
מגישים את הטארט עם הגלידה.
*אפשר לשמור בצד חלק מפירורי הפתי בר, לערבב אותם עם טופי ולסדר למעלה לפני האפייה האחרונה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0