המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הטופו בעדינות ל"סטייקים", כלומר לקוביות גדולות (שימו לב שלא יתפורר).
מניחים את הטופו ואת כל הירקות החתוכים בקערה גדולה.
בקערה קטנה, מכינים את המרינדה על ידי ערבוב של רוטב הבסיס, שמן השומשום, המולסה, רוטב הסויה והפלפל השחור.
יוצקים את התערובת על הירקות החתוכים והטופו בקערה הגדולה ומקפיצים כדי שהמרינדה תכסה את הירקות היטב. מניחים במקרר לשעה-שעה וחצי.
צולים את הטופו והירקות על מחבת פסים, או על הגריל אם יש לכם כזה. כמה דקות לכל צד.
et viola - בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0